Розпочинається реєстрація на участь в ЗНО 2020 року


Сьогодні, 3 лютого, розпочалась реєстрація учасників ЗНО-2020.

Реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2020 року триватиме до 24 березня.
Комплекти реєстраційних документів учнів (слухачів, студентів) для проходження державної підсумкової атестації у формі ЗНО керівники закладів освіти можуть надсилати до 17 березня 2020 року.
Щоб успішно зареєструватися для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні, необхідно створити та оформити реєстраційну картку, сформувати пакет документів і передати його до Одеського регіонального центру.
Реєстраційну картку необхідно сформувати за допомогою спеціального сервісу «Зареєструватися». Зауважте, що одним з перших кроків є обрання категорії особи.
Нагадаємо, основна сесія складання іспитів стартує з 21 травня до 16 червня, а для вступу у ВНЗ абітурієнти можуть подавати результати ЗНО, яке вони складали не раніше 2017 року.
Крім цього, цьогоріч тестові завдання ЗНО з української мови не базуватимуться на правилах нового правопису. Також 24 січня завершилася реєстрація на пробне ЗНО. Пробне ЗНО буде проходити у дві сесії: 21 березня – з української мови та літератури, 28 березня – з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької).

поділитися