Студенти Української академії лідерства створили онлайн-ресторан зі стравами, які допомогли українцям вижити у Голодомор.
У графі «Дізнатися ціну» замість вартості – інформація про те, як кожна з цих страв допомогла свого часу тисячам людей вижити!

Трав’яники – випечений хлібець з натертої трави, замішаний на гарячій воді з додаванням насіння льону

Хлібці – запечена кришена солома разом із просяною й гречаною половою, макухою з конопляного сім’я, товченого в ступі

Суп «Бур’ян» – зварений качан кукурудзи та трава

Палянички – випечені подрібнені картопляні відходи із залишками зернят, замішані на гарячій воді

Хліб – тісто з перетертої кори зі жменькою висівок і листям лободи

Затеруха – запечене тісто з борошна, кори берези та води