До дня пам’яті жертв голодоморів

Студенти Української академії лідерства створили онлайн-ресторан зі стравами, які допомогли українцям вижити у Голодомор.
У графі «Дізнатися ціну» замість вартості – інформація про те, як кожна з цих страв допомогла свого часу тисячам людей вижити!
 
 
➡️ ФОТО (1)
Трав’яники – випечений хлібець з натертої трави, замішаний на гарячій воді з додаванням насіння льону
➡️ФОТО(2)
Хлібці – запечена кришена солома разом із просяною й гречаною половою, макухою з конопляного сім’я, товченого в ступі
➡️ФОТО(3)
Суп «Бур’ян» – зварений качан кукурудзи та трава
➡️ФОТО(4)
Палянички – випечені подрібнені картопляні відходи із залишками зернят, замішані на гарячій воді
➡️ФОТО(5)
Хліб – тісто з перетертої кори зі жменькою висівок і листям лободи
➡️ФОТО (6)
Затеруха – запечене тісто з борошна, кори берези та води
поділитися